Nukkehyllyt

Nukkehyllyt

lauantai 7. huhtikuuta 2012

LANKOJA, LANKOJA LANKALAUANTAINA...

Tänään on lauantai, lankalauantai ja 7. päivä huhtikuuta. Niin se on jo huhtikuukin kovassa vauhdissa menossa loppua kohden.  Päivät vain vilahtavat ohitsemme ja samoin vuodet ja vuosien kulunhan huomaa ennenkaikkea lapsissa. Minunkin lapsenlapset ovat jo kaikki isoja ja vanhinkin on jo 17 vuotias. Siihen voisin lainata Matin ja Tepon laulun  sanoja "voi veljet, mihin tässä mennään".
Mutta me olemme nyt opetelleet elämään taas täällä Suomen pakkasissa ja lumessa. No, onneksi pian kuitenkin lumet sulaa ja kevät antaa tuoksujaan ja kasvit nousevat kukoistamaan. Se tietää aina kevään ja sitten kesän tuloa.
Minä kuvasin joitain lankojani, joita on kerääntynyt tässä vuosien mittaan ja uusia toin Brasiliastakin, kun en tietenkään muistanut, että oliko minulla lankoja. No, ei ainakaan vaaleanpunaisia lankoja ollut,joten niitähän minä ahmin sieltä toiselta puolen maapalloakin. Ja löytyihän niitä lankoja myös Torreviejastakin aika paljon, mutta ne jäi sitten seuraavaan kertaan. Jotainhan minä näistä langoistani nyt yritän tehdä ja aikamoinen sekametelisoppa on päässäni pyörinytkin. Mutta siellä on keskeneräisiä töitäkin, joita toki pitää aina ollakin ja monta työtä yhtä aikaa.






No, tällainen sekametelisoppa syntyi langoistani, jotka ovat odottaneet täällä kotona. Minähän vein Torreviejaankin jonkin verran lankojani, mutta koska en kovin paljon siellä malttanut kutoa, niin annoin ne ystävälleni, joka tuli hyvin iloiseksi langoista.
Ja seuraavalla kerralla en vie yhtään kerää lankaa sinne, koska sieltä saa lankoja, ihania lankoja ja halvalla.


Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein ihanaa pääsiäistä ja aurinkoista uutta viikkoa!