Nukkehyllyt

Nukkehyllyt

sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

TERVETULOA UUDET JA VANHAT LUKIJAT! WELCOME BOTH NEW AND OLD READERS!

Tänään on sunnuntai ja Palmusunnuntai ja 17. päivä huhtikuuta. Asteita on tällä hetkellä +10 astetta ja linnut laulavat jo vilkkaasti ja perhoset lentelevät. Nyt se kauan odotettu kevät on tainnut jo saapua tänne Pohjolaankin. Ihanaa!


Tänään jälleen blogikärpänen puri minua ja ajattelin uudistaa vanhan blogini Helenan ihana elämä ja niin tämä sai nimen Helenan ihana elämä2. Siis tarkoitukseni on jatkaa vain tätä blogiani, mutta en tuo sieltä enää vanhaa tekstiä tänne blogiin. Muuten jatkan tätä samaa lörinää, mitä olen ennenkin tehnyt. Minulla on useita blogeja, mutta kirjoittelen niihin aina silloin tällöin ja mikä blogi tuntuu siltä, että nyt kirjoitan tänne ja nyt sinne.


Tämän blogini kanssa on mennyt koko aamupäivä ja vielä pitää tätä korjailla ja lisätä kuvia jne. Minusta on niin kiva suunnitella kaikkea.
Jaahas, miähän voisin laittaakin tänne Munamiehen videopätkän. Munamieshän on monien lasten, nuorten ja aikuistenkin suosikki. Itse olen saanut tutustua tähän hahmoon lastenlasteni välityksellä. Ja niinpä mummin piti kutoa ensin valkoiset lapaset ja kun ne sain valmiiksi, niin pitihän Munamiehellä olla myssykin. Siispä, tuumasta toimeen ja myssykin syntyi muutamassa tunnissa.


Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein leppoisaa Palmusunnuntaita tämän Munamiehen harjoitusvideon kera!2 kommenttia:

 1. The blog is very good!
  Congratulations!
  http://nelsonsouzza.blogspot.com
  Visit me please. Have a happy sunday!

  VastaaPoista
 2. Thank you very much, my friend! I will visit your blog, too! And I love Brazil! Have a nice Monday!

  VastaaPoista